tel:0745879052

Email:karaoke [@] rokaraoke.ro

Coș

 

 

 

 

 

    KARAOKE isi are originea in Japonia in urma cu peste 30 ani si este nu doar o forma de amuzament dar si o forma de terapie.Karaoke consta in a canta dupa un negative al unei melodii cu versurile afisate pe un ecran, de catre o persoana, folosind microfonul. Muzica si versurile sunt depozitate pe un disc special cunscut sub numele de CD+G dar mai nou si pe DVD uri video.    Aceasta metoda de amuzament a devenit populara in Japonia dar in scurt timp s-a extins in intreaga lume datorita faptului ca prin karaoke oricine isi putea incerca talentul vocal fara sa fie ironizat sau privit arogant. Datorita posibilitatii ca fiecare sa fie un star pentru cateva minute, barurile karaoke au aparut tot mai des in ultima perioada . Locatii de gen au aparut din ce in ce mai multe si in Romania in orase precum Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi , Craiova si chiar si site uri ce vand muzica karaoke profesionala- precum rokaraoke.ro  si karaokestar.ro  

      Majoritatea barurilor au si o seara de karaoke pe saptamana sustinute de un KJ ( karaoke jokey) care detine o larga colectie de piese din care poate aleaga fiecare pentru a se distra chiar daca are voce sau nu. Dar de ce a devenit totusi karaoke atat de popular?   

     Probabil fiecare isi aminteste varsta copilariei cand statea in fata oglinzii cu o periuta de dinti in mana in post de microfon si cantau din toti plamanii crezandu-se un star rock. Desigur nimeni nu ar fi incercat asta in fata colegilor, la scoala de exemplu, pentru a nu parea ridicol , asa ca aceasta dorinta din fiecare a ramas latenta pana cand, deodata te trezeai intr-o incapere plina de oameni , toti cantand slab . Atunci era sansa ta sa arati ce stii si sa dezlantui! Si pe deasupra mai sunt si bauturile alcoolice care dezinhiba , deci , prin urmare scena era a ta. Probabil nu ai devenit faimos dar pentru cateva minute te-ai simti ca ai fi.

    In cele din urma Karaoke nu este doar un mijloc de amuzament cu prietenii , este deasemenea si o cale de a-ti depasi frica, de a te exprima fara complexe.