tel:0745879052

Email:karaoke [@] rokaraoke.ro

Coș

Termeni si conditii

1. DESCRIEREA SERVICIULUI
S.C. IBS-ART S.R.L. prin intermediul www.rokaraoke.ro pune la dipozitie, contra cost fisiere video (videograme) karaoke in format MPEG 2 cu sunet stereo.Aceste fisiere sunt disponibile pentru descarcare numai pe baza crearii un cont absolut gratuit si ulterior in urma platii pretului corespunzator, la o institutie bancara.Dupa confirmarea platii, utilizatorul va gasi in contul sau dupa logare linkurile de download. Pentru o descarcare rapida fisierel au fost arhivate cu WinRAR.

2. OBLIGATII LA INREGISTRARE
La completarea formularului de inregistrare trebuie indeplinita varsta minima ceruta de lege romana pentru incheierea unui contract (14 ani).Deasemnea trebuie furnizate informatii adevarate si complete, in caz contrar S.C. IBS-ART S.R.L neavand nici un motiv sa suspecteze ca aceste date sunt nereale, nu poate fi tinuta responsabila pentru eventuale erori aparute in relatiile cu clientii . Utilizatorul este in totalitate responsabil de pastrarea confidentialitatii ID ului si a parolei proprii .Orice activitate desfasurata sub ID-ul si parola unui utilizatorului, sunt considerate a fi desfasurate in totalitate de acesta.Utilizatorul poate in orice moment sa renunte la folosirea serviciilor site-ului, printr-o instiintare scrisa( e-mail) ceea ce presupune stergerea contului.

3. ASPECTE LEGALE
S.C. IBS-ART S.R.L asigura utilizatorul ca serviciile oferite prin intermediul www.rokaraoke.ro sunt in concordanta cu prevederile legilor romane. Drepturile autorilor operelor muzicale folosite , sunt respectate , un procent din vanzari ajungand la acestia. Fiecare videograma este marcata la descarcare cu un cod corespunzator cumparatorului. Acesta este in totalitate raspunzator pentru utilizarea cu buna credinta a videogramelor. Orice modificare sau postare publica fara consimtamant , atrag raspunderea acestuia. Videogramele  au ca scop utilizarea numai pentru spectacole karaoke si nu sunt destinate a fi folosite in alte scopuri. In acest sens videograma poate contine un logo audio si/sau video care in nici un fel nu pot dauna scopului pentru care sunt produse

4.OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul se obliga sa foloseasca produsele cumparate de pe aceasta pagina numai pentru folos propriu si particular si in scopul pentru care au fost create.Orice prezentare publica , punerea la dipozitia publicului prin orice mijloace, a produselor cumparate de pe acest site fara autorizare prealabila , sunt interzise, in caz contrar contul utilizatorul care a incalcat aceasta interdictie urmand a fi sters imediat si punerea in miscare a actiunii legale care se impune. Utilizatorii Societati Comerciale care organizeaza evenimente festive, spectacole karaoke au obligatia conform legii de a plati taxele prevazute de metodologia ORDA , iar nerespectarea acestei obligatii nu se poate rasfrange in vreun fel asupra SC IBS-ART S.R.L. Folosirea necorespunzatoare a serviciilor site-ului www.rokaroake.ro , folosire care aduce prejudicii de vreun fel , duce deasemenea la stergerea imediata a contului si ulterior la sesizarea unor autoritati , daca natura prejudiciului impune aceasta.
Pentru folosirea produsului (videogramei) utilizatorul trebuie sa instaleze codecul video MPEG 2 iar instalarea necorespunzatoare, incompleta, sau instalarea mai multor pachete de codecuri ce conduc la rularea produsului in mod necorespunzator, nu atrag raspunderea din partea vanzatorului si nici nu indreptatesc cumparatorul la restituirea sumei platite.
Inainte de cumparare, fiecare utilizator este obligat sa descarce gratuit un demo al produsului pentru a fi in cunostinta de cauza asupra aspectului si calitatii acestuia , neputand invoca ulterior o restituiere de pret pe motiv ca produsul nu corespunde asteptarilor sau ca este de o calitate indoielnica. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru folosirea videogramelor in mod necorespunzator, respectiv, piratarea, vanzarea fara acord sau orice forma de distribuire.
La efectuarea platii la institutia bancara se va cere operatorul ca numele real si ID ul de utilizator sa apara pe extrasul de cont al SC IBS-ART S.R.L. .Daca plata este efectuata de o alta persoana decat cea a utilizatorului , pica in obligatia acestuia din urma de a ne transmite o copie dupa chitanta cu indicarea ID ului de utilizator.

UTILIZATORUL se obliga se descarce in mod complet o singura data fisierele si sa nu puna la dispozitia tertilor datele de logare.In caz contrar contul acestuia este imediat blocat definiv si nici o restituire a banilor nu va fi facuta

5.OBLIGATIILE S.C. IBS-ART S.R.L
S.C. IBS-ART S.R.L se obliga :

  • ÷ sa asigure confidentialitatea ID ului, parolei si datelor utilizatorului
  • ÷ sa nu puna la dispozitia tertilor informatiile de inscriere ale utilizatorilor
  • ÷ sa asigure remedierea oricarei erori aparute in termen de 72 de ore
  • ÷ sa elibere factura fiscala (in format electronic) pentru produsele vandute
  • ÷ sa comunice membrilor orice modificari ale Termenilor si Conditiilor.
  • ÷ sa restituie pretul platit de cumparator daca acesta din motive tehnice imputabile vanzatorului, sau aparitiei unor fenomene naturale ce impiedica conectarea la internet, nu a putut descarca fisierele video

6.PLATA SERVICIULUI
Utilizatorul poate plati produsele prin depunrea banilor la orice institutie bancara , in contul SC IBS-ART S.R.L RO64BTRL00401202D90369XX deschis la BANCA TRANSILVANIA BACAU .Confirmarea platii dureaza intre 1-2 zile lucratoare , in functie de unitatea bancara unde depuneti banii. Ex.Plata la o unitatea a Bancii Transilvania permite o confirmare in maxim 24 ore.Plata la orice alta unitate bancara permite o confirmare in maxim 48 ore.

7.REZOLVAREA LITIGIILOR
Orice litigiu aparut intre S.C. IBS-ART S.R.L si utilizatorii sai sa va rezolva pe cale amiabila . In caz contrar se va impune apelarea la o instanta de judecata pe raza careia , societea proprietara a site-ul www.rokarake.ro isi are sediul social.